Interwiev with the Abaza

Giriş Notu: Hayvan gibi uzun oldu, bende biliyorum, hatta bakıyorum da uzunluğu adamın midesini bulandıracak kadar oldu, o yüzden bazı bölümlerini kestim. Çekim hataları ve kesilmiş bölümler ve oyuncu yorumları için extradan bir yazı daha yazıcam eğer zamanım olursa.

-Duyduğuma göre abazanlığınız ortaokulda başlamış, der röportaja gelmiş olan bayan.

-Evet, o yıllarda başladı tam olarak. Ama sonunda mutlu sonla biten masaj salonlarında hevesimi attım

-Evet o konuya biliyoruz, ancak önce sormak istediğim bir soru var: ortaokulu atlattıktan sonra sancılı bir lise hayatı geçirmişsiniz. Ve en abazan döneminiz olmuş bu. Bize kısaca o dönemi anlatır mısınız

- Tabi ki, der abazan ve konuşmaya devam eder: - Lise hayatımı yatılı okudum, büyük ihtimalle bunun sonucu olarak abazanlığım çok fazlaydı. Ancak kimse uzun süre abazan kalmak da istemez. Bu yüzden buna son verecek şeyler üzerinde durmak istedim. Bizim dönemimiz de pek güzel kız yoktu, ancak üst dönemlerden çok güzel ablalarımız vardı.

- Abla mı ? , der bayan gülümseyerek.

- En başlarda onlara abla dememiz gerekir mi gerekmez mi tartışmaları vardı. Bi zaman sonra üst dönem abilerimiz, bizim onlardan daha önemli olduğumuzu düşündüler ve ' siktir edin hepsini ' dediler. Bende size başları anlattığıma göre onlara abla diye hitap etmem daha mantıklı olur.Neyse, beni bu abazan hayatın asıl içine çeken olay hazırlıkda tanıdığım telefonda kaliteli porno olayıydı galiba. Bunu gördükten sonra videolara olan ilgim, abazanlığım ve nihayetinde fantazilerim doğru orantılı olarak arttı. Tabiki ilk telefondaki kaliteli videolarımla tanışmam yatakhanemdeki kardeşlik sayesinde oldu desem yalan olmaz. Tanışmadan önce abilerimden ' ergenliğe veda ettin mi genç ' diye birşey duymuştum. Sonra abilerimden biri video izletti. Videoları ilk izledikten sonraki iki gün çok fazla acı çektim. ' Ben neden bu adamların yaptıkları gibi şeyler yapamıyorum ' diyerek ve o zamanlar tatmin olamama olayım başladı. Vücuduma sanki bir zehir girmiş gibiydi. Abazanlık diye tanımlıyordu çoğu insan ve bende böyle demeye başladım. Sonra dedim ki ilerde zaten hertürlü şeyi yapacağım ve artık o kadar umursamamaya başladım. Tabi bu seviyeye gelene kadar türlü türlü felsefeyle kendimi rahatlatmaya çalışıyordum. Cevap arıyordum kendime. ' Hayat boş pompala coş ' ve ' Sıkma kendi canını, okşa patlıcanını ' gibi hayat felsefeleri beni oyaladı. Tabi ' play tenis, with my penis ' gibi içinde mizah unsuru olan sözlerde ilgimi çekmedi değil.

- Yani ilk yılınızda böyle abazanlık ve felsefeyle karışmış bir hayat yaşadınız. Peki diğer yıllarınız nasıl geçti. Hiç ilgi çekici, değişik olay yaşadınız mı? Mesela sizi hocanızın basması gibi?

-( Gülümsüyor ) Kimden duydunuz?

-Sizin yatılılar sağolsun, taşaklarına kadar herşeyini anlattılar. Ki aslında taşaklar değilmiş tek taşakmış. Bu doğru mu?

-Tabiki hayır. Zamanında bunu da kanıtlamak için fotoğraflarını çekmiştim. Çocukluk işte.( Kahkahayı basıyor)

-O zaman konumuza geri dönelim. Yaşadığınız olaylar falan vardı--

-Aslında bu olay mevzusunu atlayalım. Size ilk deneyimlerimi paylaşayım.

- Evet o da olur.

- O.M.S. beni hayata döndüren şey oldu. En başlarda kimseye söylememiştim bunu, hatta kardeşlerime bile. Ancak bir zaman sonra ağzımdan kaçırdığım bilgiler ve uzun süre gitmediğimde oluşan gözlerimdeki abazan parlaklığı beni ele verdi. Tabi bundan sonra da bağımlılık oluştu artık. Duygusal problemler ve dikine düşünmek de arkasından geldi. ( Osuruyor)

-Peki bu dönemde sizin karşınıza engel olarak herhangi biri yada birşey çıktı mı?

-Bir abazanın karşısına çıkan engeller onu ne kadar engelleyebilir ki. Elbette sizinde bildiğiniz gibi lise1 de hocalarımdan biri bana engel olmaya çalıştı. O gece bana geceleri yarenlik eden telefonuma el koyup, güneş doğana kadar bir yere koydu. Sonra duyduğuma göre telefonum aşırı ısınmaktan ateş almış ve kül olmuş. (Pıt bir damla gözyaşı geliyor gözlerinden)

-Gerçekten mi?

-Mal mısın lan, böyle birşey olabilir mi. Tabiki hayır. ( İyice taşşağa sardı)

-Röportajımız çok uzamasın diye son bir kaç soru daha sorup veda edelim. O hocanızın aldığı telefonu özlüyor musunuz peki?

-Elbette özlüyorum.

-Kardeşlerinizi özlüyor musunuz peki?

-Aslında sadece uzakta olanları özlüyorum, geri kalanlarıyla zaten görüşüyoruz.

-Peki sizin bu kadar abazan olmanızın temelinde aslında kardeşleriniz yatmıyor mu?

-Liseden sonra kalmadı abazanlığım. Bu sizin dediğinizi destekler ancak, sanırım lisede sadece birbirimizi tamamlıyorduk. Yani herkesde potansiyel bir abazanlık vardı. Sadece ortası çıkması için gerekli ortam yoktu ve lisede bu sağlandı.

-Çok teşekkür ederiz Amo Bey. Fakat gözleriniz neden öyle parlamaya başladı.

-Çıktıktan sonra arabanda sana bizim yatılılar mı kaycak sanıyorsun ha? Hayır ben kayıcam. Hemen şimdi, burda ve yanlız da olmayacağım.( Islık çalıyor ve yatılılar içeri girdi.)

-Saldırın beyler, sabaha kadar romeo zamanı. ( Gerisinde o güzelim bayanı pic ediyorlar. Bir daha hiçbir zaman böyle tatmin olamıyor, ve geri kalan yaşamını bir abaza olarak geçiriyor. )

9 yorum:

Adsız dedi ki...

amo amo amo :D:D
olm artık çekeceğimiz filmin senaryosuna odaklanınız
güzel olmuş :)
apo

Adsız dedi ki...

saol apocum :)

petro... dedi ki...

pislik bi tecavüz sahnesini pamuk prenses ve yedi cücelerin mutlu sonu gibi bitirebilen başka bir interview görmedim.

Adsız dedi ki...

ee olm işimiz bu. since 1990 :D

K. dedi ki...

D aslında ben bunun devamında bı konferans ogrencılerle fln sora yetıskın abazalara bı egıtım semınerı fln beklıyorum...
DDDD

Adsız dedi ki...

:D o da olur inş

Adsız dedi ki...

hayvan mı lan bu yatılılar direk tecavüz etsinler

petro... dedi ki...

beyler siz tecavüz ededurun ben zaten o interviewer hatunu ayarlayıp eve atmıştım bundan bikaç sene önce=ym(ym nin ne olduğunu tahmin edemeyenlere ayrıca açıklarım). yatılı hayvan değildir ayarlar bi yolunu.

Adsız dedi ki...

olm ben hayvan falan mı yazdım lan yatılı için.
orda güzel bi fikir geldi aklıma. yaptım filmin parodisini. sonuyla ilgili nasıl bağlayabilirim die düşündüm. aklıma ilk geleni yazdım. biraz sert olmuş olabilir ama, bunlar sadece hayal ürünü, science fiction aq :D