Yatılı Nedir?

-Fasıl rakıysa,yatılı rakıya tadını veren yan bardaktaki sudur,yerine göre şalgamdır.

-Açık alanda biranın yanındaki sigaradır,her fırt bir muhabbetdir bitirdikçe yakasın gelir veya kapalı alanda paketteki içilemeyen sigaradır yatılı,kapalı alan gurbettir sevilmez,sigaraya hasret kalınır,yatılı özlenendir.

-Fast food papates kızartmasıysa,yatılıyla yenilen fast foodda yatılı acı sostur.İçini yakar adamın ve yaktığı ölçüde sevilir.Onsuz patates çok yavan olur.

-Bir işi becerememek sıçmaksa,yatılı sıçarken yanına aldığın uykusuz gibidir.Sıçarken bile yanındadır ve bir gülümseme yaratır.

-Hayat bir ders günü ise,yatılılık şemsoya yakalanmadan yatakhanede uyuyakalmaktır.Kısacası günün en güzel anıdır.

-Kült filmler gibidir yatılı.Çok daha sonraları bile ne zaman bir araya gelinse aynı sahneler,aynı diyaloglar hep konuşulur ve her zaman aynı zevki verir.

-Yatılı Tsubasa'nın yanındaki Misaki gibidir.Yüzünde bir Anadolu mazlumluğu vardır.Aslında bütün işi yapar ama prim yapmaya çalışmaz.Primi Tsubasa alır.Ayağının dümenini sikeyim Tsubasa..

-Yatılı intikam yemeğini soğuk yer.Okuldayken yönetimden görmediği muamele kalmaz ama yirmi yıl sonra okulun şeref konuğu olarak davet edilir,yatakhanede zil zurna sarhoş olur,Şemso'ya el-ense çeker.

-Kabataş kralsa,yatılı taçtır.Kralı belirleyendir.

(Devam ettirelim bunu)

Hiç yorum yok: